""

Efteråret i Demoteket: Elektronisk orgel, tegneserier og livekodning

Demoteket byder på et spændende efterår fyldt med unikke oplevelser

Elektroland

Den 30. august åbner 2730 Demoteket dørene til sæsonen. Under Herlev Festuge har vi igen i år en hyldest til elektronisk musik med mini-festivalen Elektroland, i år med Fake the envy (DK), Machinista (SE) og AEX (DK).

Machinista byder på mørk elektronisk pop, når det er bedst. De har turneret på flere større festivaler og spillesteder i Nordeuropa, så det bliver med garanti et godt besøg fra den svenske gruppe.
Få en forsmag på Machinista her: https://www.youtube.com/watch?v=2OaIdT_zfr0

Den københavnske trio Fake The Envy har fodfæste i den mere traditionelle del af elektropop med velklingende melodier og en stærk vokal.
Hør de elektroniske toner fra Fake The Envy: https://www.youtube.com/watch?v=Un83oXxCyPQ

Elektroduoen AEX fra København bringer melodisk og melankolsk elektro med dybe rødder i både den traditionelle synthpop og de mere mørke og ambiente dele af den elektroniske musik. Deres musik er melodisk drømmende elektronisk pop med solide vokalreferencer.
Hør mere til AEX her: https://www.youtube.com/watch?v=2vbB-UDXHh8

Der er fri entré – så kig forbi!

Tærter og tegneserier

Nyd et lækkert stykke tærte den 30. september, mens tegneserieeksperten Mads Bluhm fortæller om de bedste tegneserier, til når du trænger til en lille pause.

Mads Bluhm har i en lang årrække været en stor drivkraft bag tegneseriefestivalen Copenhagen Comics, Bogforum Comics og Dansk Tegneserieråd.

Vi ser frem til en passioneret aften, hvor vi bliver præsenteret for fantastiske tegneserier. Og vi garanterer, at alle vil blive inspirerede til næste gang, sulten efter tegneserier melder sig!

Der er fri entré, men husk billet.

Produceraftener

Ligesom i foråret inviterer 2730 Demoteket eksperter ind og gør os klogere på at producere egen musik.

Forrige produceraften havde vi fornøjelsen af at få besøg af produceren Papa Branca, som gladeligt delte ud af tips og historier fra producerverdenen. Denne sæson får vi masser af nye gæster, så hold øje med programmet.

Kig forbi og nyd et pizzastykke, mens vi musiknørder i Demoteket. Det bliver tre gange over efteråret, og første gang er den 5. september. Husk at tilmelde dig.

Subkult

Endnu en af Demotekets tilbagevendende begivenheder finder du den 7. november. Subkult er en endagsfestival, der altid byder på oplevelser, Herlev aldrig før har set.

Du kan blandt andet opleve en elektronisk orgelkoncert, når komponist Christian Rønn gæster os. Samtidig er bibliotekets ellers så fredelige kælder omdannet til et uhyggeligt ingenmandsland, hvor du vil få en skræmmende oplevelse, hvis du tør at bevæge dig derned.

Og hvordan mon programmeret musik lyder? Det kan du opleve, når vi afholde live-kodet koncert. Koderne tastes på computerne, og ud kommer musik.

Hvis det lyder spændende, så er der også mulighed for at tilmelde sig en workshop, hvor man selv kan prøve kræfter med live kodet musik.