2730 Demoteket

2730 Demoteket er udstillings- og eventrum, koncertscene, værksted, laboratorium og alternativt bibliotek i ét. Et mangfoldigt, kunstnerisk mødested og kulturelt knudepunkt i Herlev, hvor du kan få nye oplevelser og selv eksperimentere.

Her er plads til kunstinstallationer, filmvisninger, koncerter, spoken word, happenings, tegneserie-tegning, dans, streetart, performancekunst og alt umuligt andet. 2730 Demoteket inviterer hvert år til eksempelvis sovekoncert og events som Elektroland og Subkult.

Elektroland sætter fokus på forskellige genrer inden for elektronisk musik gennem koncerter, visuals, foredrag og workshops. Elektroland er altid en del af Herlev Festuge.
Subkult præsenterer forskellige kulturindslag og aktører under et skiftende tema, for eksempel ”Mørke”. Omdrejningspunkterne er involvering og samskabelse af unge, moderne teknologi og amatørime kontra professionalisme. Subkult er støttet af eksterne bidragydere, primært Herlev Kommune og Herlev Bladet Fonden.

Hold øje med 2730 Demotekets Facebookside, hvor events og andre tiltag løbende annonceres: Facebook.com/2730.Demoteket

Har du idéer eller talenter, du vil afprøve, kan 2730 Demoteket blive din scene. Send en mail til kulturformidler Claus Thurøe på ct@herlevbibliotek.dk, så kan I sammen udvikle og finde rum for dit udtryk.

Nyt i Demoteket

Subkult

”Demoteket gav os musikken, nu giver ...

Musik
En cirkel sluttes: Daniel Eriksson fik luft under sine musikalske vinger i 2730 Demoteket. I dag ...

Subkult 2017 – Mørke

Det skete
2730 Demoteket afholdt den 26. oktober eventen Subkult 2017 på Herlev Bibliotek.

Subkult 2017

Kort nyt
Subkult 2017 vil i år foregå d. 26. oktober og tager udgangspunkt i årets tema ”Mørke”, dels genn...

Subkult 2016 – Svævende Verdener

Det skete
2730 Demoteket afholdt den 27. oktober eventen Subkult 2016 på Herlev Bibliotek.