2730 Demoteket

2730 Demoteket er udstillings- og eventrum, koncertscene, værksted, laboratorium og alternativt bibliotek i ét. Et mangfoldigt, kunstnerisk mødested og kulturelt knudepunkt i Herlev, hvor du kan få nye oplevelser og selv eksperimentere.

Her er plads til kunstinstallationer, filmvisninger, koncerter, spoken word, happenings, tegneserie-tegning, dans, streetart, performancekunst og alt umuligt andet. 2730 Demoteket inviterer hvert år til eksempelvis sovekoncert og events som Elektroland og Subkult.

Elektroland sætter fokus på forskellige genrer inden for elektronisk musik gennem koncerter, visuals, foredrag og workshops. Elektroland er altid en del af Herlev Festuge.
Subkult præsenterer forskellige kulturindslag og aktører under et skiftende tema, for eksempel ”Mørke”. Omdrejningspunkterne er involvering og samskabelse af unge, moderne teknologi og amatørime kontra professionalisme. Subkult er støttet af eksterne bidragydere, primært Herlev Kommune og Herlev Bladet Fonden.

Hold øje med 2730 Demotekets Facebookside, hvor events og andre tiltag løbende annonceres: Facebook.com/2730.Demoteket

Har du idéer eller talenter, du vil afprøve, kan 2730 Demoteket blive din scene. Send en mail til kulturformidler Claus Thurøe på ct@herlevbibliotek.dk, så kan I sammen udvikle og finde rum for dit udtryk.

Fem fede brætspil for to

Her er fem gode brætspil, I kan låne på biblioteket – og hvor I kun behøver være to personer

Efteråret i Demoteket: Elektronisk or...

Demoteket byder på et spændende efterår fyldt med unikke oplevelser

Praktikanten anbefaler medrivende sci-fi

I uge 19 havde vi Cecilie som skolepraktikant. Her anbefaler hun på det varmeste "Maze Runner"-se...

Træd ind i Joe Hills spændende univers

Stephen Kings søn har skabt en spændende fortælling fortalt med fantastiske illustrationer