""

Formidlingsbyen

04.03.14
FORMIDLINGSBYEN er et projektstyringsredskab og et kreativt spil, som Herlev Bibliotek har udviklet med støtte fra kulturstyrelsen.
FORMIDLINGSBYEN kan bruges til at forbedre  vores  formidling af viden og kulturoplevelser, så vi hele tiden tænker kreativt, og udvikler nye ideer  sammen med borgere og samarbejdspartnere. På den måde sikrer vi, ,at det, der foregår er vedkommende, inspirerende og aktuelt. Elementer som er afgørende i vores arbejde med at udvikle bibliotekets fysiske rum og aktiviteter og  sikre at biblioteket forsat er et centralt mødested og en værdifuld kulturinstitution for borgerne i Herlev, udtaler Bibliotekschef Linda Klingenberg.

FORMIDLINGSBYEN er udviklet af Herlev Bibliotek med støtte fra kulturstyrelsen. Du kan læse mere om projektet i evalueringsrapporten.

Det er også muligt at leje FORMIDLINGSBYEN og udforske den på egen hånd.

Se præsentationsfilm om FORMIDLINGSBYEN

Onsdag den 5. Marts deltog bibliotekspersonale fra hele landet i en konference på Herlev Bibliotek for at høre om FORMIDLINGSBYEN, der er en form for projektstyringsredskab og et kreativt spil, som Herlev Bibliotek har udviklet med støtte fra Kulturstyrelsen.

På opdagelse i FORMIDLINGSBYEN - film fra konferencen den 5. marts 2014

 

Kommentarer fra deltagere på konferencen 5. marts 2014

Gense Claus Høxbroes optræden på konferencen 5.marts 2014