Subkult 2016 – Svævende Verdener

07.03.17
2730 Demoteket afholdt den 27. oktober eventen Subkult 2016 på Herlev Bibliotek.

Vi præsenterede forskellige ting, der alle havde en vinkel på svævende verdener.

Folk blev mødt af lyskunst foran og på Herlev Bibliotek. STC havde programmet tekst og visuals, som blev projekteret på biblioteket. De havde opbygget et landskab af lys og effekter på torvet foran hovedindgangen, og brugte sky lasers på himlen.
Indenfor kunne folk opleve en slack rope performance af Mari Vinzentz fra Akademiet for Utæmmet Kreativitet. Hun udførte et act, som gjorde menneskets kamp med tyngedekraft håndgribelig for tilskuerne.

Synthpopduoen Softwave bød folk indenfor i deres svævende lydunivers og deres koncerten gav os en super fed oplevelse
Copenhagen Game Collective stillede op med forskellige bud på svævende Virtual Reality universer. Vi havde, som det eneste sted i kongeriget, fået lov til at bruge ”Der Grosse Gottlieb” af tyskeren Daniel Ernst og levet en opstilling, hvor folk skulle kravle op og få VR briller på, og en luftventilator blæste luft på dem.

Vi kunne tilbyde en svævende kunstudstilling af Herlev Billedskole, som hang i loftet i 5 meters højde i biblioteket.

Dagen blev rundet af med et mindfulness-event, Sound of Space, hvor folk brugte dem selv. 15 personer lavede overtoner med deres stemmer i det store biblioteksrum. Det gav en opløftet atmosfære fuld af knitrende energi. En fint punktum for årets Subkult.

Der var gratis adgang til eventen, hvor flere end 150 gæster deltog til eventen.

Unge fra Medielinien på Ballerup/Herlev Produktionsskole deltog i også i Subkult 2016. De har filmet eventen og produceret denne video.

Tags